Friday, 20 November 2015

FAQ mengenai OLIcandy™ 1. Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy™ merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.
 2. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy™ boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon  wanita. Juga boleh di ambil bermula dari umur 13 tahun dan ke atas.
 3. Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy™ tetapi tiada masalah bagi wanita yang menyusukan anak untuk mengambil olicandy™.
 4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkah saya mengambil olicandy?
Ya, boleh. Olicandy™ di formulasi khas buat mereka yang kepada alah marine collagen, olicandy™ menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.
 5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy™ seawal 1 minggu.
 6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy™ dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

 7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy™ telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033
 

8. Betulkan pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan berlaku dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.

Selebriti dan OLIcandy™
Izreen Azminda

Ainan Tasneem

Erin Malek

Sharifah Sakinah

Zara Zya

Dayana Roza 

Tasha Manshahar

Mereka dah pun memilih OLIcandy™. ANDA bagaimana???No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

HOME| PRODUK| HUBUNGI| Top of page